Notícies‎ > ‎

ACTIVITATS ESTIU 2018 CASAL DE VACANCES

6 de juny 2018, 3:42 publicada per Escola Pia Sant Antoni   [ actualitzat el 6 de juny 2018, 3:45 ]
Benvolguts i benvolgudes, us presentem l'activitat de Casal de vacances que l'equip educatiu està preparant per aquest estiu.

 

Els petits, P-3, P-4, P-5 : aquest any introduïm el treball de les emocions i la creativitat amb ambients així com la coneixença de l’entorn del barri.

 

Els mitjans 1r,2n,3r de Primària: aquest any potenciarem l’activitat de Km 0 així com l’espai de ioga-art a l’activitat  per la tarda.

 

Us recordem que l’opció matinal a petits i mitjans (de 9 a 13h/15h amb menjador o sense) és dilluns, dimarts, dimecres i divendres. El dijous és excursió de tot el dia.

El grup de grans, 4t, 5è, 6è/ 1r i 2n ESO: potenciarem el treball cooperatiu més de lesdos sortides setmanals de tot el dia i la diversitat d’activitat i esports, així mateix continuarem amb les colònies sortida de tres dies fent nit fora.

Paral·lelament aquest any el grup de Gegants/tes és consolida. L’activitat va dirigida a nois i noies a partir de 3r d’ESO on podran gaudir d’una planificació oberta que presentarem a la reunió de famílies.

Amb coordinació amb Idiomarum us proposem una activitat d’anglès pels grups que vulguin fer matinal, consulteu la informació que adjuntem.

Podeu realitzar la inscripció als casals d’estiu en format electrònic a partir de la web de l’Escola o en aquest enllaç.

Per realitzar la inscripció, pren aqui


Us adjuntem la informació i us convidem a la reunió de famílies del proper dimarts 17 de maig a les 17:15 hores a l’escola;  restem a la vostra disposició per a qualsevol qüestió.

Cordialment

David Magrí i Nadal / Guillem Carreras i Rodríguez

https://casalsdevacances.wordpress.com/

Ċ
Escola Pia Sant Antoni,
6 de juny 2018, 3:42
Ċ
Escola Pia Sant Antoni,
6 de juny 2018, 3:42
Comments