Notícies‎ > ‎

Anglès extraescolar: Story Telling

9 de maig 2012, 0:36 publicada per Escola Pia Sant Antoni
Durant les classes prèvies a Setmana Santa els alumnes d’anglès extraescolar van rebre la visita sorpresa del director de l’Institut Europeu d’Idiomes, James Burnie, el qual els va llegir dos dels seus contes preferits.

Els nens de P4, P5, 1r i 2n van escoltar el conte del “Little Quack” de Lauren Thompson i Derek Anderson. La història parla sobre un ànec petit i valent que s’atreveix a sortir del niu i anar a passejar per l’estany amb la seva mare i els seus germans. Tots ens ho vam passar d’allò més bé ajudant als nostres “Little Quacks” a xipollejar per l’estany.

Els nens de 2n, 3r, 4t, 5è i 6è van escoltar el conte del “Gruffalo”. La història tracta sobre un ratolí molt llest que fa servir el seu enginy per burlar-se d’un Gruffalo, el monstre més espantós que et puguis arribar a trobar mai. Els nens van tenir una doble sorpresa, ja que a la classe va aparèixer un Gruffalo de carn i ossos, amb ullals, dents i berruga verinosa inclosa. Per sort, el Gruffalo ja havia dinat i va decidir no menjar-se els nens.
 
Després de l’èxit del contacontes estem pensant de repetir aquesta activitat cada trimestre.