Notícies‎ > ‎

Casal d'estiu

9 de maig 2016, 22:51 publicada per adminepsa2@santantoni.epiaedu.cat   [ actualitzat el 9 de maig 2016, 22:52 ]

Benvolgudes famílies, us presentem l'activitat d’estiu que l'equip educatiu està preparant.

 

Els petits, P-3, P-4, P-5 : aquest any potenciarem les activitats de tarda amb l’activitat de IOGA-art i de PLAY-toolsSota aquest nom desenvoluparem els diferents tallers que tenim previstos introduint vocabulari i parla anglesa així com el ioga com a eina psicofísico-emocional.

 

Els mitjans, 1r,2n,3r de Primària: aquest any potenciarem l’activitat artística-física amb una barreja de tallers i activitats físiques  per la tarda.

Us recordem que l’opció matinal a petits mitjans (de 9 a 13h/15h amb menjador o sense) és dilluns, dimarts, dimecres i divendres. El dijous és excursió de tot el dia.

 

El grup de grans, 4t, 5è, 6è, 1r i 2n ESO: continuem les dues sortides setmanals de tot el dia i la diversitat d’activitats i esports, així mateix continuarem amb les sortides de dos o tres dies fent nit fora.

Us recordem que l’opció matinal a grans (de 9 a 13h/15h amb menjador o sense) dilluns, dimecres i divendres. El dijous  i dimarts és excursió de tot el dia.

 

Aquest any voldríen consolidar el grup de Gegants/tes amb nois i noies a partir de 3r d’ESO on durant les tres primeres setmanes podran gaudir d’una nova planificació que presentarem en la reunió de famílies.

 

Amb coordinació amb Idiomarum us proposem una activitat d’anglès pels grups que vulguin fer matinal, consulteu la informació que adjuntem.

 

Podeu realitzar la inscripció als casals d’estiu en format electrònic a partir de la web de l’Escola o en aquest enllaç.

Per realitzar la inscripció, pren aqui


http://gestio.escolapia.cat/gea/act_inici.aspx?xcodienllaç=13epSTAx14

Cordialment

David Magrí i Nadal / Guillem Carreras i Rodríguez

Ċ
adminepsa2@santantoni.epiaedu.cat,
9 de maig 2016, 22:52
Ċ
adminepsa2@santantoni.epiaedu.cat,
9 de maig 2016, 22:52