Notícies‎ > ‎

Casal de Vacances Informació

29 d’abr. 2015, 9:10 publicada per adminepsa2@santantoni.epiaedu.cat   [ actualitzat el 20 de maig 2015, 1:18 ]
Benvolguts i benvolgudes, us presentem l'activitat de Casal de vacances que l'equip educatiu està preparant per aquest estiu. Els petits, P-3, P-4, P-5 : aquest any tornem a potenciar les activitats de tarda amb les PLAY-TOOLS. Sota aquest nom desenvoluparem els diferents tallers que tenim previstos introduint vocabulari i parla anglesa.

Els mitjans, 1r,2n,3r de Primària: aquest any continuarem i potenciarem l’activitat artística-física amb una barreja de tallers i activitats físiques  per la tarda.

Us recordem que l’opció matinal a petits i mitjans (de 9 a 13h/15h amb menjador o sense) és dilluns, dimarts, dimecres i divendres. El dijous és excursió de tot el dia.

El grup de grans, 4t, 5è, 6è, 1r i 2n ESO: continuem potenciant la natació a més de les dues sortides setmanals de tot el dia i la diversitat d’activitats i esports, així mateix continuarem amb les sortides de dos o tres dies fent nit fora.

Us recordem que l’opció matinal a grans (de 9 a 13h/15h amb menjador o sense) dilluns, dimecres i divendres. El dijous  i dimarts és excursió de tot el dia.

Paral·lelament s’està posant en marxa el grup de Gegants/tes amb nois i noies a partir de 3r d’ESO on durant les tres primeres setmanes de Juliol podran gaudir d’una nova planificació que presentarem en la reunió de pares i mares.

Amb coordinació amb Idiomarum us proposem una activitat d’anglès pels grups que vulguin fer matinal, consulteu la informació que adjuntem.

Podeu realitzar la inscripció als casals d’estiu en format electrònic a partir de la web de l’Escola o en aquest enllaç.

Per realitzar la inscripció, pren aqui

http://gestio.escolapia.cat/gea/act_inici.aspx?xcodienllaç=13epSTAx14

Us adjuntem els díptics publicitaris i restem a la vostra disposició per a qualsevol qüestió.

Cordialment

David Magrí i Nadal / Guillem Carreras i Rodríguez

http://casaldevacances.blogspot.com/

Ċ
adminepsa2@santantoni.epiaedu.cat,
29 d’abr. 2015, 9:23
Ċ
adminepsa2@santantoni.epiaedu.cat,
29 d’abr. 2015, 9:23
Ċ
adminepsa2@santantoni.epiaedu.cat,
29 d’abr. 2015, 9:23
Ċ
adminepsa2@santantoni.epiaedu.cat,
20 de maig 2015, 1:18