Notícies‎ > ‎

Colla Gegantera, festes de la Mercè

5 d’oct. 2016, 6:54 publicada per adminepsa2@santantoni.epiaedu.cat   [ actualitzat el 5 d’oct. 2016, 6:56 ]
Abans de res: moltes felicitats per la Cavalcada! Vam repetir la proesa!, bé, no, malauradament el Tonet i la Rita es van haver de quedar a casa per falta de portadors, una pena. Però la sortida va servir perquè pares i mares de portadors de Pinetons i Pia fessin el pas i carreguessin per primer cop els gegants de les colònies Jordi Turull o els gegantons del Mercat i, a jutjar per les cares, sembla que repetiran! A més, el confeti i els balls participatius dels gegantons del Mercat van engrescar els fills que encara no poden portar la Pia. I qui ho tasta, repeteix!

Hem trigat tant a felicitar-nos perquè estàvem pendents de les fotos i, tatxan!, finalment tenim revelades les fotos de la Mercè!

Estigueu atents a les vostres pantalles, suros i post-its, perquè aviat convocarem un taller per aprendre el Ball dels gegants de Sant Antoni! Per a qui ja els carrega i per a qui els pugui carregar en el futur. Que no es perdi! O, com deia aquell: ens poden prendre els portadors però no ens prendran la ballabilitaaaat!!!!

Visca Sant Antoni i fins ben aviat!